agosto, 2017

24ago(ago 24)11:59 pm25(ago 25)8:00 pmCantos del alma

Detalles del evento

24 d’agost a les 20:30h

Cantos del Alma 

Cants ancestrals inspirats en els temples de la Natura

Mariannah ( Myriam Palomar), veu, qigonki, tambor cerimonial, shantis
Román García Lampaya, cant d’harmònics

Lloc: Església de Sant Miquel

 

 

          24 d’agost  a les 20:30

 

Lloc: Església de Sant Miquel

Mariannah ( Myriam Palomar) i Román García Lampaya, desprès de realitzar una carrera en solitari vinculada a la interpretació del cant d’harmònics i l’estudi dels cants ancestrals, inicien la seva trajectòria conjunta l\’any 2015. Aquest nou projecte té la intenció de crear un espai sonor que, mitjançant els cants sagrats i el cant difònic, estableixi un pont entre l’essència humana i els elements de la natura.

L’any 2016 van enregistrar els seu primer Cd “Cantos del alma”, presentant diferents concerts a nombrosos espais de Castella.
El concert es presenta com una “performance” intuïtiva i experiencial on les vibracions dels sons ancestrals poden actuar a nivell inconscient, obrint percepcions que, pot ser, hi havia adormides en el nostre cervell, re connectant- nos amb els temps en què vivíem en harmonia amb la naturalesa, amb l\’univers, amb la vida i ens comunicàvem des de la nostra Essència. Escoltar aquests cants i el seu llenguatge inspirat ens convida a un viatge cap al nostre interior afavorint el contacte amb aquesta pròpia Essència.

 

Segons paraules dels propis intèrprets  aquest cants esdevenen “l\’expressió de l\’ànima a través de la veu, que toca el cor, obrint-ho a l\’agraïment i a l\’alegria de viure”.

 

 

Hora

24 (Jueves) 11:59 pm - 25 (Viernes) 8:00 pm