septiembre, 2017

16sep(sep 16)9:00 pm18(sep 18)8:30 pmConcert amb el piano Blüthner de la Casa Alegre de Sagrera

Detalles del evento

          16 de setembre a les 20:30h

Concert amb el piano “Blüthner” de la Casa Alegre de Sagrera

 

Pianistes:

 

Monika Lao

Arnau López

Laura Casas

Jordi Humet

 

La tradició pianística terrassenca ha estat molt important al llarg del segle XX i ha suposat un focus cabdal en l’estudi i difusió d’aquest instrument al nostre país. Una part molt important d’aquesta tradició ha estat l’escola que el mestre Miquel Farré va desenvolupar al llarg de la seva carrera com a intèrpret i pedagog tant a Catalunya com a fora de les nostres fronteres. Aquest fet va situar la nostra ciutat en el mapa  dels pianistes clàssics i contemporanis com un referent musical a nivell mundial.

Fruit d’aquest ambient artístic és el ric planter de pianistes de diferents generacions vinculats al món dels instruments de tecla, tant pel que respecta a la música clàssica i antiga com pel que fa a la música moderna i el jazz.

 

En aquesta vetllada de presentació podrem sentir alguns exemples de la darrera fornada d’intèrprets terrassencs de major projecció internacional. Uns intèrprets que, de forma directa o indirecta, han estat vinculats a les aules de l’Escola de Musica- Conservatori de Terrassa, bevent a l’hora de la càtedra del Mestre Miquel Farré.  

Noves generacions que ja posseeixen una carrera molt consolidada i que interpretaran una selecció de peces de diferents autors i èpoques. Obres que ens permetran gaudir dels matisos i subtilitats que un piano antic d’aquestes característiques pot aportar als diferents estils musicals.

 

 

*Localitats molt limitades

Hora

16 (Sábado) 9:00 pm - 18 (Lunes) 8:30 pm