octubre, 2017

20oct10:30 pm11:45 pmSay it Loud 2017: Nomadic MassiveCentre Cultural La Farinera del Clot, barcelona Organizador: Say it Loud

Detalles del evento

Nomadic Massive (Hip Hop – Montreal)

[Any Sound – Nomadic Massive]

[CAT]
Formats entre 2004 i 2005 a la ciutat de Montreal, Nomadic Massive representen una forma d\’entendre i de fer hip hop que omple l\’escenari: quatre instrumentistes, quatre Mcs i cinc idiomes amb els que rimar: anglés, francés, crioll, castellà i àrab.

Després de tres anys de gires internacionals, els nòmades han deixat petjada a diversos països i han actuat a escenaris com els festivals de Jazz de Toronto o Vancouver. Actualment es troben presentant el seu darrer disc: The Big Band Theory, editat amb la cooperativa Les Faux-Monnayeurs.

Nomadic Massive, un projecte format en part per refugiats d\’arreu del món, una banda compromesa amb moviments com el BDS per Palestina o el teixit cooperatiu del Quebec arriben per primer cop a la Peninsula i porten el seu estil contemporani i amb contingut, lletres intel·ligents i positives que fugen del mestissatge com a etiqueta.

[CAST]
Formados entre 2004 y 2005 en la ciudad de Montreal, Nomadic Massive representan una forma de entender y hacer hip hop que llena el escenario: cuatro instrumentistas, cuatro Mcs y cinco idiomas con los que rimar: inglés, francés, criollo, español y árabe.

Después de tres años de giras internacionales, los nómadas han dejado huella en varios países y han actuado en escenarios como los festivales de Jazz de Toronto o Vancouver. Actualmente se encuentran presentando su último disco: The Big Band Theory, editado con la cooperativa Les Faux-Monnayeurs.

Nomadic Massive, un proyecto formado en parte por refugiados de todo el mundo, una banda comprometida con movimientos como el BDS por Palestina o el tejido cooperativo de Quebec que llegan por primera vez a la Península y llevan su estilo contemporáneo y con contenido; letras inteligentes y positivas que huyen del mestizaje como etiqueta.

 

 

 

Hora

(Viernes) 10:30 pm - 11:45 pm

Dónde

Centre Cultural La Farinera del Clot

barcelona

Organizador

Say it Loud