agosto, 2017

26ago11:59 pm11:45 pmTwo ladies or not two ladies de Cashalada en IgualadaTeatre Municipal lAteneu dIgualada, Igualada

Detalles del evento

Two ladies or not two ladies  de Cashalada en Igualada

Two ladies or not two ladies  de Cashalada estarà a Igualada el pròxim 26 d\’agost. El espectacle serà a Teatre Municipal l\’Ateneu a les 21:00 hores.

La companyia Cashalada, de València, presenta l\’espectacle “Two ladies or not two ladies”. Cançons i intencions, un còctel sense complexes a força de música, tendresa i humor. Un cabaret musical amb una història única. 

First Lady: Noèlia Pérez. Second Lady: Josep Zapater. Idea original i direcció: Noèlia Pérez. Arranjaments musicals i composició: Josep Zapater. Cançons originals: Josep Zapater i Noèlia Pérez. 

Amb la col.laboració dramatúrgica de Rodolf Sirera i l\’assessorament en la direcció de Carles Alfaro. 

Disseny de llums: Carles Alfaro. Disseny de so: Santiago Gil. Escenografia: Ramon Ivars. Vestuari: Conxa Romero. Caracterització: Mercedes Luján. Disseny gràfic: Assad Kassab. Fotografia: Jordi Pla. Foto cartell: Pablo Ortega. Grafisme: Josep Zapater. Producció: Cashalada cia. Assessorament en producció: Montse Prat. Producció en gira: Montse Enguita. Cap tècnic: Justo Gallego. Tècnic: Yapadú S.L. Constructor escenografia: Ricardo Alcaide. Agraïments especials: Vicente Bonillo, Neus Pàmies, Marc Chornet.

Una Diva de la cançó, alcohòlica, caòtica i eclipsant (First Lady), pretén oferir un concert dins de la seva gira mundial amb una peculiar, tímida però brillant pianista (Second Lady) que no és el que sembla i que amaga un gran secret. Two Ladies or not Two Ladies és un cabaret tragicòmic ple d\’humor, gamberrisme i tendresa.  Una oda a la supervivència i la passió que ens recordarà que sense amor no som ningú. Aquest Cabaret Musical batega en present creant una il·lusió i experiència única en cada actuació. Dos artistes en la seva màxima expressió, amb una química i complicitat escènica fora del comú, ens faran una proposta clarament vinculada a la música sense deixar de costat la interpretació i la teatralitat dels personatges, aconseguint fer comercial un repertori específic i complicat tant en la seva reinterpretació de cançons conegudes, Moon River, Je ne Regrette Rian, With or Without You, Bésame Mucho o Youkali… com en les seves pròpies.

Josep Zapater, a més d\’oferir la seva gran veu i una interpretació brillant i sincera, serà també el pianista i guitarrista del concert i antagonista perfecte per la carismàtica interpretaciò i impactant veu de l\’actriu Noèlia Pérez.

Ho organitza: Ajuntament d’Igualada amb el suport del  Programa PLATEA de l’INAEM del Minicteri de Cultura.

Entrades per Two ladies or not two ladies  de Cashalada en Igualada

Les entrades per Two ladies or not two ladies  de Cashalada en Igualada tenen un preu a partir de 15€ ¡No et quedis sense entrades!

 

 

Hora

(Sábado) 11:59 pm - 11:45 pm

Dónde

Teatre Municipal lAteneu dIgualada

Igualada